System Restore not working October 18th, 2019, 4:54am
Home Calendar Search Register Login
Welcome, Guest. Please login or register.

Computer Q&A Board    Your Input    Questions  ›  System Restore not working

 Pages: 1
Recommend Print
  Author    System Restore not working
Avosyl
Posted: December 22nd, 2009, 2:43am Report to Moderator
Guest User



I discovered recently that when i go into my system restore there are no dates at all. Just says there are no resore points for today. I have tried creating one, dissapears, have tried turning off and reboot, doesnt work. Am at my wits end as to how to repair this because the file your told by microsoft to right click and install with cant be found. Can anyone help please.
Logged
e-mail
112
Posted: December 22nd, 2009, 8:48am Report to Moderator
Guest User



Which Windows are you using?
Logged
e-mail Reply: 1 - 6
Avosyl
Posted: December 22nd, 2009, 9:16am Report to Moderator
Guest User



Apologies i should have listed that in my msg. It is Windows XP Pro.  I have just tried a repair install but that hasnt worked either. Thanks for the inerest
Logged
e-mail Reply: 2 - 6
112
Posted: December 22nd, 2009, 5:05pm Report to Moderator
Guest User



If you do a search through this discussion board, you will find several threads on that.  Here are three:

http://www.regvac.com/forum/m-1201984976/

http://www.regvac.com/forum/m-1137992481/

http://www.regvac.com/forum/m-1209616870/
Logged
e-mail Reply: 3 - 6
Avosyl
Posted: December 23rd, 2009, 10:09am Report to Moderator
Guest User



Thanks i did actually go through everywhere i could think of and had already found these ones ( didnt work) but thanks anyway
Logged
e-mail Reply: 4 - 6
93
Posted: December 26th, 2009, 10:30pm Report to Moderator
Guest User



Look at the screen here:

Control Panel > System > System Restore tab.

How much Disk space have you allowed for Restore Points?  Do you have the box unchecked for "Turn off System Restore"?

Laverne
Logged
e-mail Reply: 5 - 6
Avosyl
Posted: December 27th, 2009, 1:28am Report to Moderator
Guest User



The first thing in did was check i had not turned it off or left too little space. It has the max amount of space and the turn off system restore is not checked.
Logged
e-mail Reply: 6 - 6
 Pages: 1
Recommend Print

Locked Board Board Index    Questions  [ previous | next ] Switch to:

Thread Rating
There is currently no rating for this thread
 
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post polls
You may not post attachments
HTML is off
Blah Code is on
Smilies are on

Powered by E-Blah Platinum 9.6 © 2001-2006