f1 is needed to boot up my PC? March 22nd, 2018, 11:55pm
Home Calendar Search Register Login
Welcome, Guest. Please login or register.

Computer Q&A Board    Your Input    Questions  ›  f1 is needed to boot up my PC?

 Pages: 1
Recommend Print
  Author    f1 is needed to boot up my PC?
Posted: September 22nd, 2011, 4:32pm Report to Moderator
Baby Member

Posts: 1
My PC wont start unless I press the 'F1' button while it's booting up? Otherwise I just get a black screen with a small blinking dash in the upper left screen. After pressing F1 it boots up and 'all is well'. What is causing this, and how can I repair it?
Logged Offline
A New Bible Built with Modern Technology

New Testament - Breakthrough Version


The Breakthrough Version achieves a much higher level of accuracy. It is:

  • more literal
  • more precise
  • more contemporary
  • more correct
  • more consistent

This Bible even translates hundreds of forgotten Greek words that no other Bible does.

It is an essential tool for Bible teachers and students, yet it is easy to read, even for newbies.

Posted: September 22nd, 2011, 8:01pm Report to Moderator
Administrator Group

Posts: 2208
Reputation: 60.00%
   There are suggestions at this website.  It gives three possibilities: go into CMOS setup and save the settings without making any changes, go into CMOS and correct any problems there, and replace a dead CMOS battery.
   Other possibilities are that something is wrong with your A drive or your BIOS needs to be flashed (this should only be done as a last resort).
Logged Offline
e-mail Reply: 1 - 1
 Pages: 1
Recommend Print

Locked Board Board Index    Questions  [ previous | next ] Switch to:

Thread Rating
There is currently no rating for this thread
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post polls
You may not post attachments
HTML is off
Blah Code is on
Smilies are on

Powered by E-Blah Platinum 9.6 © 2001-2006