Motherboard won't boot January 16th, 2018, 3:28pm
Home Calendar Search Register Login
Welcome, Guest. Please login or register.

Computer Q&A Board    Your Input    Questions  ›  Motherboard won't boot

 Pages: 1
Recommend Print
  Author    Motherboard won't boot
soundblaster347
Posted: August 13th, 2009, 1:02am Report to Moderator
Guest User



Been working with a Intel Desktop Board D850GB along with the appropriate 12v power supply and currently I can't get the motherboard to start even when trying to jump the pins. The green LED turns on but I can't get anything to start.  I've tried re-seating the CPU, stripping unnecessary cards out, and working with different front panel pin setups (including intel's suggested) no good. Anyone have any ideas?
Logged
e-mail
It is HERE
A Revolutionary New Bible Version

Gain a Better Understanding of the Bible

No Bible Training Needed
Just Read and Find out God's Message to You


New Testament - Breakthrough Version
Go to - www.breakthroughversion.com - for more information.
Free Weekly Newsletter
Learn Tips about your Computer
from a Trusted, Knowledgeable Source


Subscribe to Ray's Computer Tips by entering your email address below and clicking on the button. We have a No Spam policy


This Forum brought to you by



Great Software
Forever Free Updates
onemaddude
Posted: August 18th, 2009, 5:19am Report to Moderator
Minimum Member



Posts: 75
I don't have the answer to your problem but you should NEVER short pins unless you are ready to buy a new motherboard and maybe a power supply too.

onemaddude
Logged Offline
e-mail YIM Reply: 1 - 2
dlwolff0
Posted: September 7th, 2009, 2:38am Report to Moderator
Big Member



Posts: 499
Reputation: 0.00%
If the board won't power up at all, i.e. no fans start, then you probably have a bad motherboard.
If the board is powering up, but not booting, turn all the power off, then reset the cmos chip. Just encountered that problem with a computer I was upgrading yesterday. After I reset the cmos chip, the board booted immediately, when I powered it up again.
http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/tp/clearcmos.htm
Logged Offline
e-mail Reply: 2 - 2
 Pages: 1
Recommend Print

Locked Board Board Index    Questions  [ previous | next ] Switch to:

Thread Rating
There is currently no rating for this thread
 
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post polls
You may not post attachments
HTML is off
Blah Code is on
Smilies are on

Powered by E-Blah Platinum 9.6 © 2001-2006