WinRescue Vista Out of Memory April 26th, 2018, 1:31am
Home Calendar Search Register Login
Welcome, Guest. Please login or register.

Computer Q&A Board    Your Input    Questions  ›  WinRescue Vista Out of Memory

 Pages: 1
Recommend Print
  Author    WinRescue Vista Out of Memory
cehanlon
Posted: April 5th, 2009, 2:44pm Report to Moderator
Guest User



During a backup using WinRescue Vista I received an error message, "Out of Memory".  Anyone have a suggestion how to proceed?
Logged
e-mail
A New Bible Built with Modern Technology

New Testament - Breakthrough Version

www.breakthroughversion.com

The Breakthrough Version achieves a much higher level of accuracy. It is:

  • more literal
  • more precise
  • more contemporary
  • more correct
  • more consistent

This Bible even translates hundreds of forgotten Greek words that no other Bible does.

It is an essential tool for Bible teachers and students, yet it is easy to read, even for newbies.

Ray
Posted: April 7th, 2009, 8:42am Report to Moderator
Administrator Group



Posts: 2208
Reputation: 60.00%
   You probably ran out of space on one of the drives.  WinRescue uses a temporary directory to construct the backup.  It is probably the drive that has that temporary directory that is running out of space.  Look at the Temp setting in the Advanced section of Backup Properties to find out which drive that is and to set it to a different drive.
Logged Offline
e-mail Reply: 1 - 5
hillrad
Posted: February 19th, 2010, 9:22am Report to Moderator
Guest User



Same "out of memory" message.

Winrescue runs full backup to 84% but says x amount of files copied and operation completed but when completion popup is closed the "out of memory" message box shows up.

Temp directory is on drive with 100's of gigs of free space.
Logged
e-mail Reply: 2 - 5
Ray
Posted: February 19th, 2010, 10:33am Report to Moderator
Administrator Group



Posts: 2208
Reputation: 60.00%
   There also needs to be enough free space on the drive you are putting the backups.
   Another possibility is that the backup is just too big for WinRescue.
   It is normal to get the error message after the Backup Complete message even though the error actually happened before it.
Logged Offline
e-mail Reply: 3 - 5
hillrad
Posted: February 20th, 2010, 4:58pm Report to Moderator
Guest User



Have beau·coups of drive space.

"Another possibility is that the backup is just too big for WinRescue"

Uncompressed backup is <18 gigs so just what is too big?
Logged
e-mail Reply: 4 - 5
Ray
Posted: February 22nd, 2010, 11:31am Report to Moderator
Administrator Group



Posts: 2208
Reputation: 60.00%
   18 gigs could be too big.  I try to keep my backups under 5 gig.  Some make backups much bigger than that.
   WinRescue is mainly for backing up the registry and other important files.  It works best when you limit it to that.
Logged Offline
e-mail Reply: 5 - 5
 Pages: 1
Recommend Print

Locked Board Board Index    Questions  [ previous | next ] Switch to:

Thread Rating
There is currently no rating for this thread
 
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post polls
You may not post attachments
HTML is off
Blah Code is on
Smilies are on

Powered by E-Blah Platinum 9.6 © 2001-2006