WinRescue Vista Out of Memory January 22nd, 2018, 12:25am
Home Calendar Search Register Login
Welcome, Guest. Please login or register.

Computer Q&A Board    Your Input    Questions  ›  WinRescue Vista Out of Memory

 Pages: 1
Recommend Print
  Author    WinRescue Vista Out of Memory
cehanlon
Posted: April 5th, 2009, 8:44pm Report to Moderator
Guest User



During a backup using WinRescue Vista I received an error message, "Out of Memory".  Anyone have a suggestion how to proceed?
Logged
e-mail
It is HERE
A Revolutionary New Bible Version

Gain a Better Understanding of the Bible

No Bible Training Needed
Just Read and Find out God's Message to You


New Testament - Breakthrough Version
Go to - www.breakthroughversion.com - for more information.
Free Weekly Newsletter
Learn Tips about your Computer
from a Trusted, Knowledgeable Source


Subscribe to Ray's Computer Tips by entering your email address below and clicking on the button. We have a No Spam policy


This Forum brought to you by



Great Software
Forever Free Updates
Ray
Posted: April 7th, 2009, 2:42pm Report to Moderator
Administrator Group



Posts: 2208
Reputation: 60.00%
   You probably ran out of space on one of the drives.  WinRescue uses a temporary directory to construct the backup.  It is probably the drive that has that temporary directory that is running out of space.  Look at the Temp setting in the Advanced section of Backup Properties to find out which drive that is and to set it to a different drive.
Logged Offline
e-mail Reply: 1 - 5
hillrad
Posted: February 19th, 2010, 3:22pm Report to Moderator
Guest User



Same "out of memory" message.

Winrescue runs full backup to 84% but says x amount of files copied and operation completed but when completion popup is closed the "out of memory" message box shows up.

Temp directory is on drive with 100's of gigs of free space.
Logged
e-mail Reply: 2 - 5
Ray
Posted: February 19th, 2010, 4:33pm Report to Moderator
Administrator Group



Posts: 2208
Reputation: 60.00%
   There also needs to be enough free space on the drive you are putting the backups.
   Another possibility is that the backup is just too big for WinRescue.
   It is normal to get the error message after the Backup Complete message even though the error actually happened before it.
Logged Offline
e-mail Reply: 3 - 5
hillrad
Posted: February 20th, 2010, 10:58pm Report to Moderator
Guest User



Have beau·coups of drive space.

"Another possibility is that the backup is just too big for WinRescue"

Uncompressed backup is <18 gigs so just what is too big?
Logged
e-mail Reply: 4 - 5
Ray
Posted: February 22nd, 2010, 5:31pm Report to Moderator
Administrator Group



Posts: 2208
Reputation: 60.00%
   18 gigs could be too big.  I try to keep my backups under 5 gig.  Some make backups much bigger than that.
   WinRescue is mainly for backing up the registry and other important files.  It works best when you limit it to that.
Logged Offline
e-mail Reply: 5 - 5
 Pages: 1
Recommend Print

Locked Board Board Index    Questions  [ previous | next ] Switch to:

Thread Rating
There is currently no rating for this thread
 
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post polls
You may not post attachments
HTML is off
Blah Code is on
Smilies are on

Powered by E-Blah Platinum 9.6 © 2001-2006