Speed Startup July 20th, 2018, 1:12am
Home Calendar Search Register Login
Welcome, Guest. Please login or register.

Computer Q&A Board    Your Input    Questions  ›  Speed Startup

 Pages: 1
Recommend Print
  Author    Speed Startup
bjb007
Posted: October 19th, 2008, 6:33am Report to Moderator
Baby Member


Posts: 10
This seems to be the only place on this
board that I can use....

Tried SpeedStartup for the first time and had
a couple of problems.

Seems that NvCplDaemon is mis-described as
being related to some viruses.  When I disabled
it the display settings I had made for my NVidia
graphics card weren't used so I re-activated it
and the display is now back to normal.

After following the instructions re: IP Adressing I had
no connection (ADSL2)  and Win XP couldn't "repair"
it - which it has to do quite often and what I was trying
to avoid.

Had to reset to the previous of letting Win do the work
each time I boot my computer.
Logged Offline
e-mail
A New Bible Built with Modern Technology

New Testament - Breakthrough Version

www.breakthroughversion.com

The Breakthrough Version achieves a much higher level of accuracy. It is:

  • more literal
  • more precise
  • more contemporary
  • more correct
  • more consistent

This Bible even translates hundreds of forgotten Greek words that no other Bible does.

It is an essential tool for Bible teachers and students, yet it is easy to read, even for newbies.

Ray
Posted: October 20th, 2008, 8:09pm Report to Moderator
Administrator Group



Posts: 2208
Reputation: 60.00%
   When you look at the description, you have to look at all of them and choose which one applies to you (I tried to make this clear in the instructions).  When it is listed as a virus, it is just saying that there are viruses that use that file name too.  Speed Startup takes the least dangerous description of those found and ranks the item at that ranking.
   If you specify the wrong IP address numbers, it will not work (the instructions state this).  Some computers are different as to what numbers can be used.  If you put the correct numbers in there, it will work.  The numbers that we gave are just suggestions and examples that work for many computers but will not work on all computers.  It all depends on your setup.
Logged Offline
e-mail Reply: 1 - 1
 Pages: 1
Recommend Print

Locked Board Board Index    Questions  [ previous | next ] Switch to:

Thread Rating
There is currently no rating for this thread
 
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post polls
You may not post attachments
HTML is off
Blah Code is on
Smilies are on

Powered by E-Blah Platinum 9.6 © 2001-2006