Vista up date January 22nd, 2018, 6:39pm
Home Calendar Search Register Login
Welcome, Guest. Please login or register.

Computer Q&A Board    Your Input    Questions  ›  Vista up date

 Pages: 1
Recommend Print
  Author    Vista up date
victorlvlb
Posted: July 21st, 2008, 6:12am Report to Moderator
Baby Member


Posts: 16
I've been trying to install the Vista up dates for two months now. I would up date and my pc would start then shut down, until i uninstalled the up date. Once i lost all my data. I bought a external drive an sent a copy of my restoer points to it. Then i got with Vista tech support, and that didn't work. Well my pc finally started acting up so bad that i just reformated and did a new clean install then up dated the new patches. I did this without a fire wall and virus protection. Then loaded my virus and fire wall. It took me over four hours to get my pc back up and running like i had it before. Has anyone else had this problem?
Logged Offline
e-mail
It is HERE
A Revolutionary New Bible Version

Gain a Better Understanding of the Bible

No Bible Training Needed
Just Read and Find out God's Message to You


New Testament - Breakthrough Version
Go to - www.breakthroughversion.com - for more information.
Free Weekly Newsletter
Learn Tips about your Computer
from a Trusted, Knowledgeable Source


Subscribe to Ray's Computer Tips by entering your email address below and clicking on the button. We have a No Spam policy


This Forum brought to you by



Great Software
Forever Free Updates
rayprice
Posted: July 27th, 2008, 6:59pm Report to Moderator
Baby Member


Posts: 17
I'm sorry but Vista has lots of unsolved problems.
Microsoft were in a bad way financially and released this OS too soon to raise money.
Best turn off automatic updates and 99% are aimed at corproations anyway. I don't understand this as all the corporations I come across on a daily basis are reverting to either 200 or XP at the machine manufacturer's expense.
ray
Logged Offline
e-mail Reply: 1 - 2
victorlvlb
Posted: July 28th, 2008, 3:40pm Report to Moderator
Baby Member


Posts: 16
I finally got it right. I didn't know that my pc had the down load ready to install. I thought that I had to connected to the web. So when my tool bar message read updates ready to install, I got off the net, shut down my virus protection, fire wall, instant messenger, windows fire wall, windows defender, spyware scanner and anything I thougth might inpede the install.It worked just fine.
Logged Offline
e-mail Reply: 2 - 2
 Pages: 1
Recommend Print

Locked Board Board Index    Questions  [ previous | next ] Switch to:

Thread Rating
There is currently no rating for this thread
 
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post polls
You may not post attachments
HTML is off
Blah Code is on
Smilies are on

Powered by E-Blah Platinum 9.6 © 2001-2006